Pàgines

diumenge, 13 d’octubre del 2013

PROJECTE INFORMÀTICA EDUCATIVA. CP CAN CANTÓ

Es tracta d’un col·legi d’Eivissa on s’ha dut a terme un projecte sobre les TIC força interessant.

Penso, que aquest projecte ha sigut possible gràcies a què tota la comunitat educativa n’està implicada. La participació a nivell de centre i de les famílies és molt important perquè un projecte pugui tenir èxit i continuïtat.

Però la participació no ha de ser la clau principal perquè un projecte com aquest es pugui produir. És fonamental que hi hagi una formació per part del professorat, tant individual com a nivell de centre.

Pel que fa als alumnes, aquests comencen el projecte als 3 anys, així a poc a poc es produeix un aprenentatge progressiu, que es manté i va augmentat a mesura que es van superant els diferents cursos i etapes educatives.

És important també, que l’escola disposi dels recursos materials necessaris, suficients i diversos per satisfer les necessitats dels fillets i filletes.

A la seva pàgina web, podem trobar un apartat de recursos que es poden trobar per internet molt interessants, quan cliquem a sobre de l’enllaç, ens porta a un apartat on trobem el nom del recurs, l’àrea o el nivell a qui va dirigit, el contingut de la pàgina i la llengua en què la pots trobar. També, trobem un altra apartat on diu: Webs tic, allà, podem trobar webs relacionades amb les tics que ens poden ser d’interès.


Amb aquesta experiència, ens adonem que és possible posar a la pràctica un projecte amb el suport i la implicació de tota la comunitat educativa. En l’època en què ens trobem, on les TIC està present en el nostre dia a dia i en la vida dels més petits, un projecte com aquest, pot ajudar als infants a gaudir, aprendre i saber utilitzar les TICS de manera adequada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada